Crnogorski Telekom A.D.

Crnogorski Telekom A.D.

Crnogorski Telekom je vodeći operater telekomunikacijskih usluga u Crnoj Gori - prvi i pravi izbor za komunikaciju, informisanje i zabavu. Kompanijske usluge uključuje: fiksnu i mobilnu telefoniju, prenos podataka, internet pristup, IPTV i IP telefoniju, gotova ICT rješenja, kao i razne dodatne proizvode i usluge.

Profil kompanije

Crnogorski Telekom je član Dojče Telekom i Mađar Telekom Grupe od 2006.godine. Udružujući međunarodno iskustvo i domaći, visokoobrazovani i posvećen kadar, garantujemo stalnu fokusiranost na korisnike, pouzdanost i kontinuiranu inovativnost, kao i visok stepen društvene odgovornosti prema zajednici u kojoj poslujemo. .

Crnogorski Telekom omogućava prenos govora u fiksnoj i mobilnoj mreži, pruža usluge internet pristupa (FTTX, ADSL, wireless), usluge prenosa podataka u fiksnoj telefoniji (zakup vodova, MPLS), kao i mobilnoj mreži (3G i 4G). Građanima Crne Gore dostupan je izuzetno popularan servis, Extra TV, koja svojim interaktivnim funkcijama višestruko pomjera granice klasične televizije. Crnogorski Telekom je svoju ponudu obogatio vrhunskim televizorima za najbolji televizijski servis u zemlji. Kompanija svojim korisnicima nudi kupovinu laptopova, tableta kao i bogat izbor dodatnih uređaja.

Servis MAX telefonija nudi niz pogodnosti poslovnim korisicima: jedinstven numeracioni opseg za kompanije na nivou Crne Gore, povezivanje poslovnica na različitim lokacijama, kao i niz servisa koji predstavljaju unaprijeđene verzije klasičnih kućnih centrala, bez potrebe za zahtjevnom i skupom opremom, za brzo poslovanje i zabavu uz optiku, ADSL i mobilni internet.

Signal mobilne mreže Telekoma pokriva 99% naseljene teritorije Crne Gore. Rezidencijalni korisnici mogu da biraju između prepaid i postpaid paketa kao i korišćenja SMS-a.

PRIKAŽI VISE

Ocjena korisnika

 • 9 korisnik(a)

Ocijenite firmu

Komentari

 • butik Ranka&MN
  23.03.2017 u 19:30

  Svaka cast oodlicni ste ,mada bi mogli da snizite malo cijene usluga.Veliki pozdrav

 • Movie Planet
  07.12.2015 u 15:39

  Extra TV je jako dobar servis. Jedini problem je sto u ponudi kanala nema Sport Klub. Kada bi obogatili ponudu sa pomenutim paketom sportskih kanala, ostali im ne bi bili ni do koljena.

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni na sistem da bi bili u mogućnosti ostavljati komentare.