DOO Rams Explorer

DOO Rams Explorer

Turistička agencija Rams osnovana je 2005.godine u Bijelom Polju, od strane Muse i Sabine Ramović. Agencija pruža usluge u oblasti turizma domaćim i inostranim turistima.
Od usluga izdvajamo: avio karte, transfere, putovanja, ljetovanja, zimovanja, rafting, pješačenje, biciklizam, posjeta pećina, kanjoning, posmatranje ptica, panoramski putevi, specijalne ture- putevi vina, sira, meda, rakije, slow food travel..., organizaciju poslovnih putovanja/ oklupljanja.
Danas je turistička agencija Rams pouzdan partner domaćim i stranim turistima, poslovnim partnerima u zemlji i inostranstvu, turističkim organizacijama na lokalnom i nacionalnom nivou i nizu eminentnih razvojnih i donatorskih organizacija.
Vizija naše agencije
Vizija koju imamo je stabilan i dugoročno uspješan posao čiji će se uspjeh temeljiti na kvalitetu rada i maksimalnom zadovoljenju potreba korisnika naših usluga. Prepoznatljivost, liderstvo, profesionalizam i kvalitet su atributi po kojima želimo da budemo prepoznati i to su smjernice na kojima temeljimo svoje poslovanje.
Misija naše agencije možemo podijeliti na dva dijela: jedan koji je interno i drugi koji je eksterno orijentisan, a objedinjeni govore o svrhi postojanja naše agencije. Interno želimo da ostvarimo visok nivo poslovanja koji će zadovoljiti ne samo zahtjeve tržišta već i visoke standarde koje smo sebi postavili i da na tom osnovu dugoročno osiguramo profitabilnost poslovanja. Eksterno želimo da doprinesemo zajednici u kojoj poslujemo na dva načina. Prvi je promovisanje regiona i njegovo aktivnije uključivanje, to jest aktuelizacija na turističkom tržištu i obogaćivanje ponude regiona. Pored toga misija koju želimo ostvariti prema zajednici je identifikacija mogućnosti razvoja turizma na lokalnom nivou i pomoć lokalnom stanovništvu i par

PRIKAŽI VISE

Ocjena korisnika

  • nema ocjena

Ocijenite firmu

Komentari

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni na sistem da bi bili u mogućnosti ostavljati komentare.