SCHULE Consulting

SCHULE Consulting

Tim mladih ljudi, ali sa zavidnim iskustvom koji vodi formula: "Neka bude što biti ne može"!
Nema svako mogućnost da se dovoljno brzo prilagodi novim okolnostima, i ma koliko bio veliki svakome treba pomoć - usluga.

Tu je naše polje djelovanja. Mi znamo da usluga koja nije tražena, nije usluga. Stoga se trudimo da se posvetimo svojim partnerima, da shvatimo njihove potrebe i prilagodimo svoje djelovanje, u oblasti finansija i administracije.

Pružamo usluge finansijske i administrativne podrške uz profesionalan, pouzdan i posvećen pristup! Sjedište je u Podgorici, a svoju djelatnost obavljamo na teritoriji cijele Crne Gore, ali i šire.

Težimo otvoreno komunicirati sa nasim saradnicima. Želimo im biti dostupni pri rešavanju njihovih poslovnih pitanja. Želimo otkljanjati njihove prepreke i barijere, želimo napustiti limite i pomjeriti granice.

Cilj nam je da i naši partneri rastu i bivaju sve bolji zajedno sa nama. Nudimo im svu svoju paznju uz najsavremeniju podrsku iz oblasti konsaltinga. 

Posjedujemo, kako kratkoročno, tako i dugoročno koncizno definisane ciljeve, kojima jasno težimo. A željeni ishod prilično je jasan - želimo biti najbolji, želimo biti lideri!

PRIKAŽI VISE

Ocjena korisnika

  • nema ocjena

Ocijenite firmu

Komentari

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni na sistem da bi bili u mogućnosti ostavljati komentare.